Μοντέλο Καθοδήγησης Co-Active®

Πώς λειτουργεί το μοντέλο Co-Active®;

Η αυτογνωσία ανοίγει το δικό σας μοναδικό λειτουργικό σύστημα. Όταν ξέρετε και ανακαλύπτετε τι πραγματικά θέλετε, έχετε φτάσει στην αυτοπραγμάτωση. Η μέθοδος Co-Active® αξιοποιεί την επικοινωνία και τη δράση για να σας οδηγήσει στην αυτοπραγμάτωση, την ισορροπία και την αυτογνωσία.

Κάθε κομμάτι του όρου «Co-Active» αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα του coaching.

  • Το «Co» , δηλαδή «μαζί», του όρου Co-Active® αντιπροσωπεύει την ανάγκη σας για σύνδεση και συνεργασία. Θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην επικοινωνία, όπως το να ακούτε και να μιλάτε στον άλλον ενεργητικά, και ως αποτέλεσμα, θα δείτε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο που ζείτε και αλληλεπιδράτε με τον κόσμο. Ταυτόχρονα, χρειάζεστε και επικοινωνία και δράση.
  • Η δράση έρχεται μέσα από το κομμάτι «Active», δηλαδή «δράση», του όρου Co-Active®. Δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή χωρίς δράση.

Το Co-Active® Coaching θα σας δώσει τη σαφήνεια, την πεποίθηση, την καθοδήγηση και τη δράση που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι να βρείτε μια ξερή λύση. Το θέμα είναι να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, να πετύχετε αυτό που θέλετε, και φυσικά, να πάρετε πολύτιμα μαθήματα στο ενδιάμεσο. Το θέμα είναι να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός και να εμβαθύνετε στα πράγματα.

«Το Co-Active coaching σάς ρίχνει μέσα στο ποτάμι της ζωής για να κολυμπήσετε, αντί απλώς να κάθεστε στην όχθη και να κοιτάτε.» – πηγή CTI

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείστε ένα workshop, εγγραφείτε σε κάποιο πιστοποιημένο μάθημα, προγραμματίστε το retreat σας ή βρείτε τον coach σας!