Ποια είναι η Leadership Coaching

Είτε είστε ένα άτομο, μια ομάδα, εταιρεία, οικογενειακή επιχείρηση ή εκπαιδευτικό ίδρυμα, είτε απλώς αναζητάτε προσωπική καθοδήγηση 1:1, σας παρέχουμε βιωματικά, καινοτόμα και διορατικά workshops, πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις, retreats και προγράμματα 1:1 coaching. Όλα είναι σχεδιασμένα για να ανοίγουν συζητήσεις, να εμπνέουν την οικοδόμηση καλύτερων σχέσεων και να δημιουργούν θετικές αλλαγές, τόσο στην επιχείρηση όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Ζήστε τη ζωή σας όπως την ονειρεύεστε και αφήστε πίσω αυτά που σας κάνουν να συμβιβάζεστε!

Συνεργαζόμαστε με μια ομάδα coaches και εισηγητών, πιστοποιημένων/trainers στην μέθοδο Co-Active® και ORSC. Είναι ειδικότητά τους να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά και προσωπικά.

Meet our team

Our team is here to make sure you find the workshop, course, retreat or coach that will create the most impact in your life.

Κωνσταντίνα Κανάρογλου
Founder
Δάφνη Βασιλειάδη
Managing Director
Κατερίνα Τσεκούρα
Administrator
Georgina Razack
Project Coordinator

Κωνσταντίνα Κανάρογλου, Founder

Το 2012, ξεκίνησα το ταξίδι μου ως Co-Active® coach.  Εάν πιστεύετε ότι η ζωή είναι ευκαιρία, η διαδρομή μέσω της οποίας ανακαλύπτετε την έμφυτη δημιουργικότητα και επινοητικότητα σας, είναι άκρα σημαντική.

Ίδρυσα τη Leadership Coaching το 2016 με το όνειρο ότι μέσω της προσωπικής ανάπτυξης, της συνειδητότητας και των δυνατών σχέσεων θα δημιουργήσουμε μια πιο ισορροπημένη και αυθεντική κοινωνια που προάγει το ευ ζην των μελών της.

Οι καλές πρακτικές των οικογενειακών επιχειρήσεων μού κέντρισαν το ενδιαφέρον, εφόσον κι εγώ προέρχομαι από μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε από τον παππού μου 90 χρόνια πριν. Σήμερα διανύει την πέμπτη της γενιά. Η ικανότητα του παππού μου να φτιάξει κάτι νέο από το μηδέν, το θάρρος, η αποφασιστικότητα και αφοσίωση που επέδειξε, με έσπρωξαν να αναζητήσω πώς οι άνθρωποι καταφέρνουν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δεξιότητές τους. Συνειδητοποίησα ότι οι αρμονικές σχέσεις στην οικογένεια και το προσωπικό παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία και τη βιωσιμότητα της οικογένειας αλλά και της επιχείρησης. 

Είμαι μέλος μιας ομάδας coaches και εισηγητών, πιστοποιημένων/trainers στην μέθοδο Co-Active® και ORSC.  Είμαι εισηγήτρια σε webinars και σεμινάρια ενθαρρύνω την ευημερία και μια πιο συνειδητή και σκόπιμη προσέγγιση στην κοινωνία μας. Ως coach υποστηρίζω τους coachees μου να ανακαλύψουν την δημιουργικότητά τους, τον σκοπό και την ολοκλήρωσή τους μέσα από την ατομική εξέλιξη. Συνεργάζομαι με άτομα και οργανισμούς – συμπεριλαμβανομένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οικογενειακών επιχειρήσεων, start-ups, κ.λπ.

Είμαι Ελληνοελβετίδα και μεγαλωμένη στην Αγγλία. Παντρεμένη, έχω τρία αξιολάτρευτα παιδιά, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι, τρεις σκύλους και τρεις χελώνες και μου αρέσει πολύ το tango!

Δάφνη Βασιλειάδη, Managing Director

Μετρώ πάνω από 30 χρόνια σε ηγετικές θέσεις μεγάλων επιχειρήσεων, όπως η Sony Pictures Entertainment, η Οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, το MTV και το Nickelodeon. Σ’ αυτό το διάστημα, έχω σταθεί συμβουλευτικά δίπλα σε πολλούς εργαζομένους αλλά και φίλους μου, για να χαράξουν νέα πορεία. Και ανέκαθεν μου άρεσε ιδιαίτερα να αντλώ από μέσα τους ό,τι καλύτερο έχουν να δώσουν. Θα λέγαμε ότι, με πολλούς τρόπους, έχω υπάρξει ήδη coach, καθοδηγώντας με ενθουσιασμό εργαζομένους και ομάδες σε οδούς επιτυχίας. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το παραπάνω είναι το MTV Greece: οργάνωσα το λανσάρισμα του καναλιού εντελώς από το μηδέν, σε διάστημα ενός μόνο μήνα!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συμμετέχω στην υπέροχη ομάδα της Leadership Coaching. Ονειρευόμαστε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο και τώρα έχουμε την ιδανική πλατφόρμα για να το επιτύχουμε.

Κατερίνα Τσεκούρα, Administrator

Είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω στην εξαιρετικά καταρτισμένη και δυναμική ομάδα της Leadership Coaching.

Προέρχομαι από τον χώρο της διοίκησης του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Πολύ συχνά, τα καθήκοντά μου είχαν έντονο άρωμα διεθνούς επικοινωνίας, κάτι που μου αρέσει πολύ.

Είμαι λάτρης του Leadership, της επιχειρηματικότητας και της δημιουργικής σκέψης.

Μιλάω καλά αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και βασικά ιαπωνικά.

Στον ελεύθερό μου χρόνο, προσφέρω τις υπηρεσίες μου εθελοντικά σε σκοπούς που άπτονται του συστήματος υγείας και των δικαιωμάτων των ασθενών. Είμαι μέλος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα και εκπροσωπώ την Ελλάδα στις EULAR & PARE στην Ευρώπη, εργαζόμενη για την ευαισθητοποίηση, την έρευνα, τη χάραξη πολιτικής και την υποστήριξη των ανθρώπων με ρευματοπάθειες.

Georgina Razack, Project Coordinator

Διαθέτω πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας ως Creative Producer / Co-ordinator σε μεγάλους οργανισμούς τόσο στη χώρα μας όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως το BBC, το InStyle, το MTV UK και το Nickelodeon! Δύο από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας μου ήταν το λανσάρισμα των ελληνικών παραρτημάτων του MTV και του Nickelodeon, όπου μάλιστα υπήρξα και brand ambassador. Τώρα, είμαι η ξεσηκωτική φωνή του Music 89,2fm!

Ως project leader, απολαμβάνω να δουλεύω με άλλους και να θέτω τις βάσεις για συνεργασίες που ρέουν αβίαστα. Έχω δουλέψει με τις πιο ετερόκλιτες ομάδες και χαίρομαι πολύ που ως μέλος της Leadership Coaching θα διευρύνω κι άλλο τις γνώσεις μου στο πεδίο του coaching.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που συμμετέχω σε μία τόσο πολυτάλαντη και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη ομάδα, η οποία κάνει τον κόσμο μας καλύτερο, βήμα-βήμα, workshop-workshop.

Meet Our Co-Leaders

Our Co-Leaders will encourage you, guide you, prod you, tickle you, and inspire you to unlock the tools you need to journey on your path. Expect to emerge with a much more far-reaching vision of your life, new superpowers, and new perspectives.

Karen Makkes van der Deijl
Τόλης Βολονάσης
Κωνσταντίνα Κανάρογλου
Μάρλεν Φιλίππου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείστε ένα workshop, εγγραφείτε σε κάποιο πιστοποιημένο μάθημα, προγραμματίστε το retreat σας ή βρείτε τον coach σας!